Τι Είναι Το WordPress;

Τι είναι το WordPress; τι χρησιμεύει, που το χρησιμοποιούμε, γιατί είναι από τα δημοφιλέστερα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου – CMS; Εδώ θα δούμε όλα αυτά αλλά και μερικές βασικές απορίες όπως τί είναι τα WordPress θέματα και πρόσθετα.

WordPress

Τι είναι το WordPress;

WordPress Θέματα

  • Δωρεάν θέματα μπορείς να τα βρεις στο Εμφάνιση > Θέματα > Προσθήκη νέου

WordPress Πρόσθετα

Είναι διαθέσιμα δωρεάν θέματα αλλά και με επί πληρωμή πρόσθετα μου μπορούν να προσθέσουν κάποιες εξτρά λειτουργίες στον WordPress ιστότοπο σου.

  • Προσθήκη Νέου Πρόσθετου

Για να προσθέσεις νέο προσθετο πηγαίνεις μέσω του Πρόσθετα > Νέο πρόσθετο

Αξίζει να δεις τα παρακάτω πρόσθετα για WordPress.

Δυνατότητες WordPress

Οι δυνατότητες του WordPress είναι αρκετές.

Η γνώμη μου για το WordPress SEO είναι πως το WordPress είναι το καλύτερο CMS για SEO.

Υπηρεσία Φιλοξενίας

Για να δεις όμως τον ιστότοπο σου ζωντανό με κάποιο θέμα που θα επιλέξεις και με τα πρόσθετα θα πρέπει να αγοράσεις χώρο πακέτο φιλοξενίας ιστότοπων σε κάποια εταιρεία φιλοξενία web για να το ανεβάσεις.

Εγκατάσταση WordPress

Η εγκατάσταση του WordPress είναι σχετικά μια εύκολη διαδικασία. Θα χρειαστείτε έναν αναλυτικό οδηγό. Διαβάστε το άρθρο για την δημιουργία ιστοσελίδας WordPress.

Οι επίσημες προτεινόμενες απαιτήσεις για την εγκατάσταση WordPress στα Ελληνικά.

Τι Είναι Το WordPress;

Είναι ένα CMS Content management system ανοιχτού κώδικα φτιαγμένο στην γλώσσα προγραμματισμού php.
Χρησιμοποιείται από το 40% των συνολικών ιστοσελίδων στο διαδίκτυο και μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν στο wordpress.org που εκεί υπάρχει και η παγκόσμια κοινότητα του WordPress. Με φυσικά και την ελληνική κοινότητα.

Pan Sotos

Ιδρυτής Του Groweb.gr. Προσπαθεί να μοιραστεί τις γνώσεις του και τη αγάπη του για το Affiliate Marketing, το WordPress και το SEO. Μπορείτε να βρείτε τον Soto στο Twitter και LinkedIn και στην παρέα μας στο Discord

Σχολιάστε