Τι Είναι Το SEO;

Τι είναι το SEO, τι χρησιμεύει, γιατί να προετοιμάσω τον ιστότοπο μου; Μερικές βασικές απορίες σου για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπου σου για τις μηχανές αναζήτησης θα προσπαθήσω να τις λύσω και να τις εξηγήσω παρακάτω.

Τεχνικές SEO

Για να δεις όμως τον ιστότοπο σου να ανεβαίνει στην κατάταξη στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google θα πρέπει να έχεις κάνει όλες τις τεχνικές SEO.

On Page SEO

On page seo είναι η διαδικασία που γίνεται ώστε να βελτιωθεί το περιεχόμενο στον ιστότοπο και στις σελίδες του.

  • Περιεχόμενο με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά.
  • Εικόνες με σωστούς τίτλους, σωστή περιγραφή με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά.
  • Εξωτερικούς συνδέσμους.
  • Εσωτερικούς συνδέσμους.

Off Page Seo

Off page seo είναι η τεχνική η οποία γίνεται στα αποτελέσματα της αναζήτησης των μηχανών αναζήτησης όπως Google, Bing κτλ. Δημιουργία εξωτερικών συνδέσμων.

Technical SEO

Techincal seo είναι η διαδικασία ελέγχου και διόρθωσης τυχόν λαθών στην δομή του ιστότοπου και των εσωτερικών και εξωτερικών συνδέσμων του.

SEO Audit

Seo Αudit είναι η διαδικασία με την οποία ελέγχουμε όλες εκείνες τις τεχνικές παραμέτρους ώστε η ιστοσελίδα να μην περιέχει λάθη και έτσι ώστε να είναι γίνεται ευκολότερη η κατηγοριοποίηση της από τις μηχανές αναζήτησης.

SEO Πρόσθετα

Είναι διαθέσιμα δωρεάν SEO πρόσθετα αλλά και με επί πληρωμή με περισσότερες δυνατότητες τα οποία μπορούν να προσθέσουν κάποιες εξτρά ρυθμίσεις για τις SEO λειτουργίες στον WordPress ιστότοπο σου.

  • Προσθήκη Νέου Πρόσθετου Για SEO

Για να δεις όλα τα πρόσθετα για SEO και προσθέσεις νέο πρόσθετο πηγαίνεις μέσω του Πρόσθετα > Νέο πρόσθετο εισαγωγή της λέξης – SEO

seo wordpress προσθετα

Ένα από τα δημοφιλέστερα και με περισσότερες ενεργές εγκαταστάσεις πρόσθετο με δωρεάν αλλά και με επί πληρωμή δυνατότητες.

Ένα πολλά υποσχόμενο πρόσθετο για SEO με δωρεάν και επί πληρωμή δυνατότητες.

Παρουσίαση του καλύτερου πρόσθετου για SEO Rank Math της PRO έκδοσης.

Συμπέρασμα – Τι είναι Το SEO;

H βελτιστοποίηση του ιστότοπου και η βελτίωση seo είναι μια απαραίτητη διαδικασία που όμως χρειάζεται έρευνα και σωστή εφαρμογή των διαδικασιών για την αύξηση της εμφάνισης ενός ιστότοπου στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και ειδικά στην Google που είναι η πρώτη μηχανή αναζήτησης σε επισκέψεις.

SEO Συχνές Ερωτήσεις – FAQ

Τι Είναι Το SEO;

Τι Είναι Το SEO;

To Search Engine Optimazation είναι μια διαδικασία όπου με διάφορες ενέργειες προετοιμάζουμε τον ιστότοπο ώστε να διαβάζεται καλύτερα από τις μηχανές αναζήτησης. Google, Bing κτλ.

Ήταν αυτό το άρθρο χρήσιμο;
ΝαιΌχι

Ήδη άλλοι χρήστες έχουν κάνει δωρεάν εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο και λαμβάνουν μυστικά και άρθρα κάθε μήνα. Εσυ;

Sotos Pan

Ιδρυτής Του Groweb.gr. Προσπαθεί να μοιραστεί τις γνώσεις του και τη αγάπη του για το Affiliate Marketing, το WordPress και το SEO. Μπορείτε να βρείτε τον Soto στο Twitter και LinkedIn και στην παρέα μας στο Discord

Σχολιάστε

Μετάβαση στο περιεχόμενο